Jäseneksi

Liity jäseneksi täyttämällä oheinen lomake. Saat vahvistuksen sähköpostilla ja sen mukana laskun jäsenmaksusta.

HUOM! TÄRKEÄ TIEDOTE JÄSENILLE:

Sukuseuran vuosikokous päätti  23.7.-22 pitää jäsenmaksun ennallaan (17 e) digilehden tilaaville. Printtiversion tilaajien uusi jäsenmaksu on 20 e. Puheenjohtaja Aira Hotti pyytää seuran jäseniä ilmoittamaan, kumpi vaihtoehto on itselle mieluisampi.

Lomakkeen avulla jäsen voi  ilmoittaa yhteystietomuutokset ja kysyä jäsenosion salasanaa.

Halutessasi voit myös ottaa yhteyttä puheenjohtajaamme, Aira Hottiin. Hänen sähköpostiosoitteensa on aira.hotti(at)fimnet.fi ja puhelinnumero hänelle on +358 50 547 8087.

Kiitos, kun pidät yhteystietosi ajan tasalla!

Jäsenilmoitus

Kotisivujen jäsensivuille kirjautuminen

Vuonna 2023 sukuseura siirsi kotisivut Yhdistysavaimen tuottamalle alustalle. Kotisivujen suljetuille jäsensivuille pääset kirjautumaan, kun olet maksanut jäsenmaksun ja omat yhteystietosi sähköpostiosoitteineen ovat sukuseuran jäsenrekisterissä.

Käyttäjätunnuksena on se sähköpostiosoite, joka on seuran jäsenrekisterissä.

Kun kirjaudut ensimmäisen kerran jäsensivuille, ohjelma lukee kirjoittamasi sähköpostiosoitteen ja myöntää luvan muodostaa henkilökohtaisen salasanan ja näin pääset jäsensivuille. Muista tallentaa salasanasi, sillä se ei ole muiden tiedossa. Jos kirjautuminen ei onnistu, niin ota yhteyttä Aira Hottiin, niin tarkistetaan, onko jäsenrekisterissä oikea sähköpostiosoite.

Jäsensivuilta pääset sukututkimusrekisteriin. Tietosuojamääräysten tiukennuttua rekisterissä on vain ennen 1930 syntyneiden tietoja. Halutessasi voit kysyä nuorempia tallennettuja tietoja puheenjohtaja Aira Hotilta.

Olethan myös osaltasi kartuttamassa sukutallenteita päivittämällä jo annettuja tietoja ja jakamalla tekemiesi sukututkimusten tietoja myös sukuseuralle. Ota yhteyttä näissä asioissa aira.hotti@fimnet.fi

Perinteisen kirkonkirjoihin perustuvan sukututkimuksen tietoja voi varmistaa DNA-testillä. Jos olet teettänyt DNA-testejä, sukuseura olisi todella kiitollinen saadessaan tiedon tuloksista.