KOTISIVU-UUDISTUS

14.11.2022

HYVÄ SUKUSEURALAINEN


Tervetuloa sukuseuran uusituille kotisivuille! Olemme vaihtaneet kotisivujen ylläpidon Yhdistysavaimelle. Uusi ohjelma vastaa aikaisempaa paremmin seuramme tarpeita. Sukusivujen osoite ei ole muuttunut. 

 Sivuston rakenne poikkeaa hieman aiemmasta, mutta sisällöt ovat pysyneet samoina.  Kaikille avoimessa osiossa on tietoa yhdistyksestä, sen toiminnasta ja myytävistä tuotteista. Jäsenosiosta löytyy linkki sukurekisteriin, Roiva-lehdet sekä vuosikokousten pöytäkirjat ja uusimmat hallituksen kokouspöytäkirjat. Siirtyminen jäsenosioon muuttuu. Enää ei käytetä kaikille jäsenille yhteistä salasanaa. Jäsensivulle pääsevät vain yhdistyksen jäsenet omalla sähköpostiosoitteellaan ja luomallaan salasanalla. 

Jokainen luo oman salasanan kirjautuessaan ensimmäisen kerran jäsensivuille. Klikkaa Etusivulta Jäsenosio.  Tällöin aukeaa kirjautumislomake.

 Käyttäjätunnus on aina jäsenrekisterissä oleva sähköpostiosoitteesi.
Kun olet ensimmäistä kertaa kirjautumassa jäsensivuille, sinun tulee luoda henkilökohtainen salasana. Toimi seuraavasti:
Klikkaa: Unohditko tai haluatko luoda salasanan? Seuraa ohjeita ja luo salasana. Salasanan tulee olla vähintään kuusi merkkiä. Hyvä salasana on vaikeasti arvattava eikä ole sama kuin jossain toisessa palvelussa.

Huom! Jos jäsenrekisterissä ei ole sinun sähköpostiosoitettasi, et pääse jäsensivuille. Jos olet käyttänyt ja käytät edelleen jonkun muun jäsenen sähköpostiosoitetta, niin sinun täytyy sopia salasanasta hänen kanssaan. Pidä huolta siitä, että meillä on jäsenrekisterissämme se sähköpostiosoite, jota aiot käyttää jäsenosion salasanana.


Hyvää Joulun odotusta ja rattoisia hetkiä seuramme uudistuneilla kotisivuilla toivottaa Aira Hotti sukuseuran puheenjohta.